Frankincense eterisk olja

Frankincense eterisk olja Boswellia Carterii

Frankincense (Boswellia carterii) har en söt, varm, jordnära, balsamliknande arom med en stimulerande och upplyftande inverkan på sinnet som anses kunna öka känslan av andlighet och inre styrka. Den har en mängd olika användningsområden, men är särskilt bra för hud och är en viktig ingrediens i Young Livings A·R·T™ sortiment (Age Refining Technology).

Frankincense eterisk olja har lugnande egenskaper och motverkar stress och förtvivlan. Frankincense betraktas som en helig smörjolja i Mellanöstern, där den använts i religiösa ceremonier i tusentals år. På senare år har den använts på europeiska och amerikanska sjukhus och är föremål för omfattande forskning. Frankincense är också en värdefull ingrediens i hudvårdsprodukter för åldrande och torr hud. De gamla egyptierna använde den i föryngrande ansiktsmasker – oljan har rykte om sig att vara renande och föryngrande för huden, cellstimulerande. (1) Fortsätt läsa →

Frankincense eterisk olja (Boswellia carterii)

Frankincense

5 ml 414 kr | 15 ml 1025 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Du kan använda eterisk olja genom att lukta på den – (aromatisk användning). Eller applicera den på huden – (topisk användning).

Aromatisk användning:
Inandning av eterisk olja förhöjer sinnena och har många positiva effekter.

 • Andas in oljan direkt från flaskan.
 • Använd din favorit doftspridare från Young Living. Sprid i upp till 1 timme 3 gånger om dagen vid bön, yoga eller meditation för ökad avslappning och djupare andlig förbindelse.
 • Lägg 1-2 droppar i handflatan på din vänstra hand och gnid medurs med den högra handens plana palmen. Kupa händerna över näsan och munnen och andas in djupt. Rör inte dina ögon!
 • Häll varmt vatten i en skål och tillsätt några droppar olja. Täck huvudet och skålen med en handduk och andas sedan djupt och långsamt.

Topisk användning:
Frankincense kan användas direkt på huden, men utspädning med V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex rekommenderas för mycket känslig hud.

 • Massera in oljan i huden med en cirkelrörelse. Upprepa efter behov. Applicera 1–2 droppar på ansikte och hals dagligen för att lindra effekterna av solens strålar, fräscha upp huden och för att minimera oljeproduktion och synliga hudfläckar. Massera in 1-2 droppar på tinningarna eller nacken för att lindra stress, eller 2-4 droppar på chakra- eller Vita Flex punkter.
 • När du badar i badkar kan du blanda 5-10 droppar eterisk olja med 60 ml Epsom Salt i en kopp och placera koppen under en kran med rinnande vatten – detta på grund av att eteriska oljorna löser sig väldigt dåligt i vatten.
 • Om du droppar några droppar eterisk olja på aromastenen, kommer stenen att avdunsta oljan väldigt långsamt och ge ifrån sig en svag lukt.
 • Använd till ansiktsserum och Makeup Setting Spray.

Varning:
Förvara oåtkomligt för barn. Eventuell hudkänslighet. Läs alltid anvisningarna på etiketten före användning. Eteriska oljor är mycket kraftfulla och vissa kan verka irriterande på huden. Om irritation uppstår, använd V-6™ Vegetable Oil Complex eller annan ren vegetabilisk olja för utspädning. Se etikett på respektive produkt. Om du är gravid eller under läkarvård ska du först rådgöra med läkare.

 

Ingredienser

Frankincense eterisk olja (Boswellia carterii)

Antal droppar i oljeflaska:
85-100 droppar per 5 ml flaska, 180-200 droppar per 10 ml flaska, 250-300 droppar per 15 ml flaska.


Vill du köpa eterisk olja?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck andra rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera. Berätta hur du använder frankincense eterisk olja (Boswellia carterii).

2 kommentarer på “Frankincense eterisk olja

 1. Hej! Var köper ni era Frankincense som ni framställer ejteriska oljor som säljs på er hemsida? Menar från vilket landet här.

  Gilla

  • Hej Don!
   Hemligheten bakom Young Livings kvalitetsoljor är deras egna gårdar där de omsorgsfullt odlar och skördar de bästa växterna. Det är Young Livings kompromisslösa kvalitetsåtagande som ger dig en oförglömlig upplevelse av de eteriska oljorna.

   Kalkstensklipporna i Omans Dhofar-berg är den perfekta miljön för rökelseträd och Young Living är det första och enda företaget i världen som har fått tillstånd att destillera och exportera Sacred Frankincense-olja från Oman till västvärlden. Boswellia sacra-träden i den här regionen har en långvarig historia eftersom de har skördats under 5 000 år. Idag skördas hartsen med samma metoder och på samma tider som förr vilket gör att den månghundraåriga traditionen fortsätter.

   /Julius

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: