Valor® eterisk olja

Valor eterisk olja

Valor® oljeblandning är en av Young Livings mest populära produkter och en favorit hos företagets grundare och styrelseordförande, D. Gary Young. Valor® är en unik blandning av Gran (Picea mariana), rosenträ (Aniba rosaeodora), blå lavendel (Tanacetum annuum) och frankincense (Boswellia carterii) och den har en skogsaktig, jordande doft som är bra för regndroppsmassage men även annan utvärtes användning och doftspridning. Använd den för att börja dagen med en positiv attityd och för att fokusera om i slutet av en krävande dag.

Valor® är en stärkande kombination av eteriska oljor som verkar både på det kroppsliga och det andliga planet samt inger en känsla av styrka, mod och självförtroende då vi ställs inför utmaningar.

Valor® oljeblandning

Valor®

5 ml 538 kr | 15 ml 635
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Du kan använda eterisk olja genom att lukta på den – (aromatisk användning). Eller applicera den på huden – (topisk användning).

Aromatisk användning:
Inandning av eterisk olja förhöjer sinnena och har många positiva effekter.

  • Andas in oljan direkt från flaskan.
  • Använd din favorit doftspridare från Young Living. Sprid i upp till 1 timme 3 gånger om dagen.
  • Häll varmt vatten i en skål och tillsätt några droppar olja. Täck huvudet och skålen med en handduk och andas sedan djupt och långsamt.

Topisk användning:
Valor® eterisk olja kan användas direkt på huden, men utspädning med V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex eller annan vegetabilisk olja rekommenderas före användning på väldigt känslig hud.

  • Massera in oljan i huden med en cirkelrörelse. Upprepa vid behov. Applicera 2-4 droppar på handleder, bröst, nacke, fötter – se Vita Flex punkter för bästa resultat. Applicera längs ryggraden som i Regndroppstekniken eller på önskad område efter behov. Observera: när du använder en serie oljor applicera Valor först och vänta 5-10 minuter innan du applicerar andra oljor.
  • När du badar i badkar kan du blanda 5-10 droppar eterisk olja med 60 ml Epsom Salt i en kopp och placera koppen under en kran med rinnande vatten – detta på grund av att eteriska oljorna löser sig väldigt dåligt i vatten.
  • Om du droppar några droppar eterisk olja på aromastenen, kommer stenen att avdunsta oljan väldigt långsamt och ge ifrån sig en svag lukt.

Varning:
Förvara oåtkomligt för barn. Eventuell hudkänslighet. Läs alltid anvisningarna på etiketten före användning. Eteriska oljor är mycket kraftfulla och vissa kan verka irriterande på huden. Om irritation uppstår, använd V-6™ Vegetable Oil Complex eller annan ren vegetabilisk olja för utspädning. Se etikett på respektive produkt. Om du är gravid eller under läkarvård ska du först rådgöra med läkare.

 

Ingredienser

Gran (Picea mariana), rosenträ (Aniba rosaeodora), blå lavendel (Tanacetum annuum) och frankincense (Boswellia carterii) i en bas av mandelolja.

Antal droppar i oljeflaska:
85-100 droppar per 5 ml flaska, 180-200 droppar per 10 ml flaska, 250-300 droppar per 15 ml flaska.


Vill du köpa eterisk olja?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck andra rena, terapeutiska, omodifierade eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera. Berätta hur du använder Valor® oljeblandning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: