Massageolja Dragon Time™

Dragon Time massageolja

I massageoljan Dragon Time™ finns verkningsfulla eteriska oljor som det har forskats om i Europa för deras balanserande effekt med rena vegetabiliska oljor. Resultatet är en lenande, stabiliserande massageolja blandning som kan verka lugnande på kvinnor vid besvärliga PMS. Förutom att använda oljan för massage kan du även hälla 10–20 ml i badvattnet för ett uppfriskande bad.

Äkta eteriska oljor och massageterapi kan tillsammans vara det som ger det där lilla extra i ett hälsosamt liv. Använd Young Livings exklusiva eteriska massageoljor för att skämma bort dig själv, pigga upp din kropp och själ eller som ett komplement i den läkande processen med hjälp av en terapeutisk massage. Oftast vår hälsa och välbefinnande bottnar i oförmåga att hantera stress. När stress är en del av livet i en ständigt framrusande värld kan massage vara ett sätt att hantera stressen. De som regelbundet får terapeutisk massage kan uppleva att de får ett mer balanserat perspektiv och att de kan tänka klarare.

Dragon time massageolja

Dragon Time™

236 ml 484 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Häll en droppe olja så stor som en tiokrona i handflatan. Gnugga händerna mot varandra och smörj in huden där det behövs. Om du är hemma är det bra om du försöker få till en varm, tyst och avslappnad stämning (sätt på avslappnande musik som gör det lättare att slappna av under massagen). Använd gärna en fast, bekväm yta så som en säng, ett massagebord eller en matta. Vid fotmassage bör den som får massagen luta sig tillbaka mot en stor kudde (på en soffa eller säng) så att hela kroppen kan slappna av.

Varning:
Undvik kontakt med ögonen. Om kontakt uppstår, spola området med ren vegetabilisk olja t.ex. kokosolja och uppsök läkare omedelbart. Använd bara för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn.

 

Ingredienser

Lavendel, salvia, rölleka, fänkål, ylang ylang, jasmin och muskatellsalvia.


Vill du köpa massageoljan?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck andra rena, terapeutiska, omodifierade eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera. Berätta hur du använder massageoljan Dragon Time™.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: