Antioxidantdryck NingXia Red

NingXia Red® antioxidantdryck

NingXia Red®, gojibärspuré, världens kraftigaste antioxidantdryck som kan bidra med antioxidantstöd till att bekämpa de fria radikaler som vi stöter på dagligen, att främja ett friskt hjärtsystem och en bra ögonsyn. NingXia Red ger långvarig energi i form av lågglykemiska kalorier samt främjar ett friskt immunsystem, friska leder och muskler.*

NingXia Red gojibärspuré

NingXia Red®

2 x 750 ml 897 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Bibehåll energi och fyll på viktiga näringsämnen

Njut av den naturligt utsökta smaken dagligen för att bibehålla energi och fylla på viktiga näringsämnen för långvarig hälsa och allmänt välmående.*

NingXia Red® kombinerar den extraordinära gojisuperfrukten med 100 procent rena eteriska oljor i en kraftfull näringsämnesinfusion för hela kroppen. Fördelarna hos det legendariska Ningxia gojibäret har varit eftertraktade i århundraden och pågående forskning fortsätter att hitta spännande, nya, hälsofrämjande egenskaper.*

NingXia Reds eteriska oljeblandning är gjord av apelsin, yuzu, citron och mandarin. Dessa oljor är strategiskt utvalda för sina hälsofrämjande fördelar och smakprofiler och de är 93 procent d-limonen (en kraftfull antioxidant och markör för bioaktivitet) och innehåller flavone tangeritin. Tillsammans ger oljorna i den här blandningen en förstklassig naturlig smak och hjälper till att bibehålla kroppens normala cellulära funktioner.*

Gojibär (Lycium barbarum) som används till NingXia Red kommer från Ningxia-provinsen i norra Kina. Denna superfrukt har en av de högsta procentandelarna fiber av all mat och innehåller zeaxanthin (en karotenoid som är viktig för bibehållen god syn). Den innehåller också polysackarider, aminosyror och symbiotiska vitamin-/mineralpar som i förening främjar optimal intern absorbering. Genom att använda hel gojibärspuré (juice, skal, kärnor och fruktkött) kan Young Living bibehålla mer av de eftertraktade hälsofrämjande fördelarna i varje flaska med NingXia Red.*

Det som lyfter fram de stödjande frukterna i NingXia Red är ett patentskyddat druvkärneextrakt, som innehåller polyfenoliska föreningar som kan hjälpa till att främja ett friskt hjärtsystem. Dessutom ger blåbärs-, aronia-, körsbärs-, granatäpple- och plommonjuicer extra karotenoider och fytonäringsämnen. Dessa kärnbyggstenar förser din kropp med de resurser som den behöver för att bibehålla god hälsa och allmänt välmående och gör det möjligt för dig att prestera ditt bästa varje dag. NingXia Red är lätt sötat med naturligt, kalorifritt steviaextrakt.

NingXia Red fyller på viktiga näringsämnen, ger naturlig, lågglykemisk energi och tillhandahåller viktiga antioxidanter för att bekämpa fria radikaler. Drick 60-120 ml dagligen för långvarig hälsa och allmänt välmående.

Användning

Drick 30-60 ml 2 gånger om dagen. Serveras bäst kyld. Skaka noga före användning och förvara i kylskåp när förpackningen har öppnats. Förbruka inom 30 dagar efter öppnande.

Varning:
Förvara utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller lider av en sjukdom ska du först tala med en läkare innan du använder produkten

 

Ingredienser

Puré av hela Ningxia vargbär (Lycium barbarum) från Kina, Blåbärsjuice*, Aroniajuice*, Körsbärsjuice*, Granatäppeljuice*, Plommonjuice*, Vin- och äppelsyra som reglerar pH, Naturlig blåbärssmak, Mega Natural Gold vindruvsfröextrakt (GSE) (kosher och halal), Rent vaniljextrakt 2x, Pektin – för munkänsla och separation, Natriumbensoat och/eller potassiumsorbat – används som konserveringsmedel, Naturligt sötflockelextrakt (Reb A) – för sötning, YL eterisk apelsinolja, YL eterisk yuzuolja, YL eterisk citronolja, YL eterisk tangerinolja. *Av koncentrat.


Vill du köpa NingXia Red?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera gojibärspuré NingXia Red.


Obs:  * dessa påstående har inte utvärderats av den amerikanska myndigheten FDA. Dessa produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: