Ortho Ease® massageolja

Ortho Ease massageolja

Massageolja Ortho Ease® verkar avslappnande och värmer trött och stressade kropp samtidigt som den minskar de skadliga effekterna av olika vardagsaktiviteter. Ortho Ease® innehåller en lugnande blandning av eteriska oljor från Young Living och gör att du känner dig avslappnad och pigg.

Många sjukdomar bottnar i människans oförmåga att hantera stress. När stress är en del av livet i en ständigt framrusande värld kan massage vara ett sätt att hantera stressen på. De som regelbundet får terapeutisk massage kan uppleva att de får ett mer balanserat perspektiv och att de kan tänka klarare.

Ortho Ease massageolja

Ortho Ease®

236 ml 484 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Häll en droppe olja så stor som en tiokrona i handflatan. Gnugga händerna mot varandra och smörj in huden där det behövs. Om du är hemma är det bra om du försöker få till en varm, tyst och avslappnad stämning (sätt på avslappnande musik som gör det lättare att slappna av under massagen). Använd gärna en fast, bekväm yta så som en säng, ett massagebord eller en matta. Vid fotmassage bör den som får massagen luta sig tillbaka mot en stor kudde (på en soffa eller säng) så att hela kroppen kan slappna av.

Varning:
Undvik kontakt med ögonen. Om kontakt uppstår, spola området med vegetabilisk olja och uppsök läkare omedelbart. För utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn.

 

Ingredienser

Fraktionerad kokosnötsolja (Cocos Nucifera) druvkärneolja (Vitis Vinifera) vintergrönolja (Gaultheria Procumbens†) Juniperus Osteosperma†-olja, Juniperus Scopulorum† -olja, pepparmyntsolja (Mentha Piperita†) eukalyptusolja (Eucalyptus Globulus†), Cymbopogon Flexuosus†-olja, oreganoolja (Origanum Majorana†), timjanolja (Thymus Vulgaris †) eukalyptusolja (Eucalyptus Radiata †), vetiverrotolja (Vetiveria Zizanoides†), vetegroddsolja (Triticum Vulgare), salviaolja (Salvia Sclarea†) sötmandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis) och olivolja (Olea Europaea‡).


Vill du köpa massageoljan?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck andra rena, terapeutiska, omodifierade eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera. Berätta hur du använder Ortho Ease® massageolja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: