Näringsprogram Core Essentials Complete

Näringsprogram Core Essentials Complete

För att hinna ikapp och klara av dagens exceptionellt höga krav måste vi förse kroppen med viktiga näringsämnen. Young Living har utvecklat näringsprogrammet Core Essentials Complete som tillhandahåller ett helt spektrum av viktiga näringsämnen fullmatade med världens finaste revitaliserande eteriska oljor. Programmet innefattar NingXia Red®, Longevity™, OmegaGize™ och Balance Complete.

 

Roten till det onda

För 42 år sedan visade Dr Myron Brin att även lindrig näringsbrist orsakar problem som långsam hjärnaktivitet, sömnlöshet, irritabilitet och mardrömmar. Idag vet vi att brist på essentiella näringsämnen är en viktig bidragande faktor till den omfattade inflammationsepidemi som ligger till grund för många av våra största hälsoproblem. När kroppen har brist på väsentliga näringsämnen kan inflammationen härja fritt och skada celler, vävnad och så småningom hela organ och system. Det här tillståndet kallas kronisk systemisk inflammation. Forskning kopplar samtliga av de främsta dödliga åkommorna, även snabbt åldrande, till detta tillstånd.

 

Ladda med levande energi

Young Livings näringsprogram Core Essentials Complete handlar om att förstå näringsämnenas betydelse för optimalt välbefinnande, att utveckla hälsosamma vardagsrutiner och att hyperladda hela processen med kraften i naturens levande energi – rena, eteriska oljor. Genom att kombinera dessa principer och produkter får du så gott som garanterat häpnadsväckande resultat.

 

Fyra steg till optimal välbefinnande

Optimera näringsintag och välbefinnande så bromsar du åldrandet och förbättrar hälsan drastiskt. Det finns mängder av antiinflammatoriska läkemedel på marknaden. Young Living erbjuder emellertid naturliga, holistiska lösningar med en enda biverkning – utomordentlig hälsa på lång sikt. För att kunna utrusta och ge näring åt de olika systemen i kroppen behöver vi optimala mängder av följande väsentliga näringsämnen.

Makronäringsämnen:
Rent vatten. Väsentliga aminosyror från protein. Väsentliga sockerarter. Väsentliga fettsyror. Fibrer (lösliga och olösliga).

Mikronäringsämnen:
Väsentliga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Väsentliga enzymer.

 

Här följer en enkel metod i 4 steg för optimal näringshälsa

  1. Identifiera och uteslut eller minska kraftigt på antinäringsämnen.
  2. Se till att få tillräckligt med väsentliga näringsämnen.
  3. Ta upp de väsentliga näringsämnena.
  4. Ge det tid.

Steg 1: Identifiera och uteslut eller minska kraftigt på antinäringsämnen:
Konsumtion av mat och dryck på restauranger, caféer och snabbmatsrestauranger har ökat. Antinäringsämnen är bland annat skräpmat eller snabbmat, stress, alkohol och andra miljögifter som kan ha en negativ inverkan på din allmänna hälsa i vardagen.

Steg 2: Se till att få tillräckligt med väsentliga näringsämnen:
För att kunna hålla jämna steg med de höga krav som gäller i dag måste vi förse våra system med en riklig tillförsel av alla de viktiga näringsämnena. För att uppnå detta har Young Living skapat näringsprogrammet Core Essentials Complete där grundläggande kosttillskott i form av eteriska oljor kombineras med andra väsentliga näringsämnen.

Programmet inkluderar NingXia Red®, Longevity™, OmegaGize™ och Balance Complete™. Genom att ta dessa produkter tillsammans får du en fantastisk, livgivande synergieffekt.

Steg 3: Ta upp de väsentliga näringsämnena:
Programmet Core Essentials Complete förbereder din kropp (särskilt magen) på att ta upp och maximera effekten av väsentliga näringsämnen. Hälsokostprodukt NingXia Red™  är lättsmält och tas lätt upp av kroppen. Balance Complete™ ger också en specialiserad sammansättning av enzymer. Bioaktiviteten förhöjs genom att ett brett utbud av väsentliga näringsämnen används tillsammans. Om du behöver ytterligare matsmältningshjälp kan du lägga till Young Livings Detoxzyme™ till din rutin.

Steg 4: Ge det tid:
Du bör ställa in dig på att följa programmet i minst 60 dagar, men idealet är 90 dagar.

När kroppen har tillgång till rätt råmaterial kan den åstadkomma fantastiska saker, och därefter kommer tiden att läka såren. Bli inte förvånad om du märker att positiva förändringar sker snabbt – det här är inga vanliga kosttillskott. Alla eteriska oljor och produkter med tillskott av olja från Young Living ger ren, levande växtenergi och de flesta märker den unika och häpnadsväckande skillnaden redan från början.

 

Dagliga näringsprogram

Drick 30–60 ml NingXia Red dagligen. Ta Wolfberry Crisp bar eller torkade gojibär till mellanmål. Ta en Longevity på morgonen och två OmegaGize³ på morgonen och på kvällen. Ersätt din minst näringsrika måltid med Balance Complete™ – ersätt två måltider om du vill ha bättre viktkontroll.

NingXia Red gojibärspuréNingXia Red™
NingXia Red™ är ingen vanlig ”juice”– det är en infusion. Den är genomsyrad av eteriska oljor och är en infusionsberedning, vilket innebär att den innehåller färska bitar av gojibär (Ningxia). Den här unika beredningen ger en makalöst djup och bred tillförsel av viktiga antioxidanter som superoxiddismutas (SOD), sällsynta proteinpolysackarider och många andra viktiga mikronäringsämnen. Fortsätt läsa →

 

Balance Complete näringstillskottBalance Complete™
Den här hälsokostbaserade måltidsersättningen ger ett kraftfullt energitillskott och närande rengöring. Den är rik på fibrer och proteiner och innehåller nyttiga fettsyror, enzymer, vitaminer och mineraler som behövs för en näringsmässigt dynamisk måltid. Den mest intressanta ingrediensen är Young Livings egen V-Fiber™-blandning. Blandningen ger hela elva gram fibrer per portion med hela, näringstäta fibrer och lösliga fiberkoncentrat för optimal viskositet (tjocklek) och effekt. Den förbättrade enzymsammansättningen gör blandningen mer lättsmält och minskar risken för uppsvälldhet. Den är perfekt för att skapa volym, absorbera gifter, ge mättnadskänsla, balansera blodsockret och mycket annat. Fortsätt läsa →

 

Longevity™ näringstillskottLongevity ™
Longevity™ är ditt dagliga kosttillskott i form av eteriska oljor med kraftfull antioxiderande effekt som förkroppsligar Young Livings unika och starka ställning i universum. Det är ett kraftfullt antioxidanttillskott med fantastiska proportioner som är inriktat på fettlösliga antioxidanter. Sammansättningar av antioxidanter spelar en viktig roll för att kroppen ska kunna fungera så effektivt som möjligt och stärker även immunförsvaret i förhållande till yttre påfrestningar och fria radikaler. Fortsätt läsa →

 

OmegaGize3 näringstillskottOmegaGize³
OmegaGize³ kombinerar tre kraftfulla dagliga kärntillskott – omega 3-fettsyror, vitamin D-3 och CoQ10 (ubikinon). Tillsammans med vår egen förhöjande eteriska oljeblandning skapar dessa tillskott ett omega 3- och DHA-rikt fiskoljetillskott som kan bidra till ett allmänt välbefinnande. Vid daglig användning skapar dessa ingredienser en synergieffekt som bidrar till att hålla hjärnan, hjärtat, ögonen och lederna friska. Fortsätt läsa →


Vill du köpa näringsprogram?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik


Klicka här och upptäck andra rena, omodifierade, terapeutiska, eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera Young Livings egenutvecklat näringsprogram Core Essentials Complete.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: