OmegaGize³ näringstillskott

OmegaGize³ näringstillskott

OmegaGize³ kombinerar kraften hos tre viktiga dagliga kosttillskott – omega 3 fettsyror, vitamin D-3 och CoQ10 (ubikinon). Dessa tillskott kombineras med Young Livings egenutvecklade eteriska oljeblandning för att skapa en fiskolja rik på omega 3 och DHA som kan främja allmänt välbefinnande. Vid daglig användning samverkar dessa ingredienser för att främja normal hälsa för hjärna, hjärta, ögon och leder.*

Omega-3-fettsyror, DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eikosapentaensyra) har länge studerats för sin förmåga att hjälpa det naturliga immunförsvaret, kardiovaskulära funktioner och normal hjärnfunktion. Den omega-3 som används i OmegaGize³ är en av de renaste fiskoljorna som finns och är noggrant och oberoende testad för att säkerställa att den är fri från miljögifter.

CoQ10 är en oljelöslig, vitaminliknande substans som förekommer naturligt i allt djurliv. Den spelar en viktig roll för den normala funktionen av kroppens celler och finns i högsta koncentration i de hårt arbetande organen i kroppen – särskilt hjärta, lever och njurar. När vi åldras börjar CoQ10-nivåerna att minska, vilket gör det nödvändigt att komplettera dem. OmegaGize³ innehåller bioidentiska Kaneka Q10™ CoQ10, världens bästa CoQ10.

Vitamin D-3 är en fettlöslig vitamin som kan bidra till att främja redan normal cirkulation, förbättra humöret och förbättra kroppens förmåga att absorbera kalcium.

Dessa kvalitetsingredienser kompletteras med de rena eteriska oljorna kryddnejlika, tysk kamomill och grönmynta för att bidra till en hälsosam reaktion på inflammation och öka formelns stabilitet och antioxidantskydd. Ingredienserna i OmegaGize³ är skyddade från lipidoxidation och kapselförhårdning av en innovativ kapsel av fiskprotein, vilket bidrar till att innehållet förblir verksamt och håller sig färskt. Dessa viktiga näringsämnen stödjer normala funktioner i hjärna, hjärta, hud, ögon och leder, vilket resulterar i ett suveränt kosttillskott som är verkligen värt Young Living-namnet.

OmegaGize³ näringstillskott

OmegaGize³

120 kapslar 734 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

För vem?

  • Alla som vill upprätthålla en normal nivå av välbefinnande.
  • Personer som söker mental klarhet och fokus.
  • De som vill ha extra stöd för normal kardiovaskulär funktion.
  • De som önskar slätare hud genom förbättrad fyllighet och tjocklek.
  • Personer som vill undvika brist på DHA och få överlägsna fördelar från ett komplett DHA/EPA tillskott.
  • Personer som vill ha extra stöd för ledfunktion.

 

Visste du att..?

  • Vitamin D är en fettlöslig vitamin som är nödvändig för att upprätthålla normal kalciummetabolism, är känt som ”må bra-vitamin” för sin förmåga att förbättra humöret.
  • När vi åldras tunnas fettcellerna i hudens subkutana fettlagret ut och tenderar att bli ojämnare, Omega 3 bidrar till att göra detta lager tjockare och jämnare.
  • CoQ10 är ett kraftfullt, fettlösligt, vitaminliknande ämne som förekommer naturligt i alla former av djurliv.

 

Användning

Young Living rekommenderar att ta 4 kapslar dagligen, 2 på morgonen och 2 på kvällen för dagligt upprätthållande. Ta 8 kapslar för större hälsofördelar. För maximal nytta bör OmegaGize3 tas konsekvent över tiden.

Varning:
Förvaras oåtkomligt för barn. Om du är gravid eller under läkarvård ska du rådgöra med en läkare innan du använder produkten.

 

Ingredienser

Portionsstorlek: 4 ocean liquid-kapslar, Portioner per burk: 30, Mängd per portion % av, dagligt intag*, Kalorier 9, Kalorier från fett 9, Total fettmängd 1 g 2 %, Mättat fett <0,5 g 3 % Fleromättat fett 1 g**, Enkelomättat fett <0,5 g**, Vitamin D (i form av kolekalciferol) 950 IE 237 %, Vitamin E (i form av riskliolja) 15 IE 50 %, Egenutvecklad OmegaGize3-blandning 1 090 mg Gize3 fiskolja**, Omega-3 fettsyror**,Eikosapentaensyra (EPA) 135mg **, Dokosahexaensyra (DHA) 310 mg**, QoQ10 (Kaneka Q10™) (i form av ubikinon) 40 mg**, Eterisk oljeblandning 156 mg, Kryddnejlika † (Syzygium aromaticum) blomknoppsolja**, Tysk kamomill † (Matricaria recutita) blomolja**, Grönmynta† (Mentha spicata) bladolja**, Blandade karotenoider**, Procent av dagligt intag baseras på ett dagligt kaloriintag på 2 000. ** Dagligt intag inte fastställt.

Obs: Naturliga variationer i de eteriska oljorna kryddnejlika och tysk kamomill kan göra att färgen på kapseln varierar något.


Vill du köpa OmegaGize³-kapslar?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik


Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera näringstillskottet OmegaGize³.


Obs: * dessa uttalanden stöds inte av amerikanska FDA (Food and Drogadministration). Dessa produkter är inte avsedda för detektering, behandling eller botemedel, förutsatt förebyggande av sjukdomar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: