Foundation Powder – Savvy Minerals by Young Living

Foundation Powder - Savvy Minerals by Young Living

Mineralfoundation (Foundation Powder – Savvy Minerals by Young Living) kan användas som bas för en elegant makeup eller på egen hand för en mer naturlig look. Den ingår i Savvy Minerals by Young Living™-serien och är en foundation som tillverkas med mineralbaserade ingredienser av hög kvalitet som räcker länge. Den anpassningsbara blandningen kan användas för full täckning och den blandas felfritt för en naturlig foundation som minskar utseendet av imperfektioner och blemmor.

Den räcker hela dagen så du behöver inte oroa dig för sminkningen när du växlar mellan hem, arbete och privatliv. Den är tillverkat utan fyllnadsmedel, syntetiska ämnen och parabener vilket gör den till en utmärkt foundation för känslig hud. Hållbara Savvy Minerals Foundation med sina skonsamma ingredienser och snygga resultat är den enda foundation som du behöver i sminkväskan.

Foundation Powder - Savvy Minerals by Young Living

Foundation Powder

595 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

 

Användning

Använd en foundationpensel för bästa resultat. Strö lite foundation i locket på behållaren och vrid runt penseln i locket för att samla upp pudret. Avlägsna överflödigt puder genom att snärta lätt på penseln. Stryk på huden med cirkelrörelser och upprepa för extra täckning. För mer kontrollerad applicering kan du spraya penseln 2 till 3 gånger med Savvy Minerals Misting Spray innan du snurrar penseln i pudret. Gör det enkelt genom att bara använda Foundation eller använd tillsammans med en Bronzer, Blush eller Veil för en full makeup.

Fördelar och egenskaper:

  • Minimerar porer
  • Fräschar upp huden
  • Absorberar överflödiga fetter
  • Förhöjer din naturliga skönhet
  • Räcker hela dagen
  • Perfekt för känslig hud
  • Passar veganer, ej testad på djur
  • Tillverkas utan talk, vismut, parabener, ftalater, petrokemikalier, syntetiska doftämnen och syntetiska färgämnen

 

Ingredienser

Glimmer, bornitrid, lauroyllysin, extrakt av Populus tremuloides-bark, kaolinlera, kiseldioxid Kan innehålla: glimmer (CI 77019), titandioxid (CI 77891), manganviolett (CI 77742), järnoxider (CI 77491), järnoxider (CI 77492), järnoxider (CI 77499).


Vill du köpa Foundation Powder?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera Foundation Powder – Savy Minerals by Young Living.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: