Blush – Savvy Minerals by Young Living

Blush - Savvy Minerals by Young Living

Rodnande kinder är lika med naturlig, ungdomlig skönhet. Du kommer att älska den hälsosamma lystern som Savvy Minerals Blush ger och hur den förstärker din naturliga utstrålning. De mineralbaserade ingredienserna i Savvy Minerals by Young Living™ Blush är finmalda för jämn och lyxig applicering. Mineral Blush kan appliceras felfritt och bygga upp en färg med en rodnad som räcker hela dagen.

Savvy Minerals Blush finns i olika nyanser för olika hudtoner som ger kinderna en perfekt rodnad. Precis som alla Savvy Minerals by Young Living-produkter är vår blush skonsam vilket gör den perfekt för känslig hud.

Blush - Savvy Minerals by Young Living

Blush

377 kr
Medlemmar får 24% av kundpriset

Online butik

Användning

Använd en pensel för bästa resultat. Strö en liten mängd Blush i locket när du har applicerat Foundation. Doppa penseln i pudret och snärta lätt penseln mot lockets sida för att avlägsna överskottet. Applicera Blush på kinderna och blanda utåt längs kindbenet och upp mot tinningarna. Bygg upp färgen gradvis för att undvika att applicera för mycket.

Fördelar och egenskaper:

 • Ger kinderna en perfekt rodnad
 • Ger en strålande, hälsosam lyster
 • Färgen kan byggas upp
 • Olika nyanser som passar alla hudtoner
 • Förhöjer din naturliga skönhet
 • Räcker hela dagen
 • Perfekt för känslig hud
 • Tillverkade med mineralbaserade ingredienser
 • Passar veganer
 • Inte testad på djur
 • Tillverkas utan talk, vismut, parabener, ftalater, petrokemikalier och syntetiska doftämnen

 

Ingredienser

Glimmer, extrakt av Populus tremuloides-bark, kaolinlera Kan innehålla: glimmer (CI 77019), titandioxid (CI 77891), manganviolett (CI 77742), järnoxider (CI 77491), järnoxider (CI 77492), järnoxider (CI 77499), ultramarin (CI 77007)


Vill du köpa blush?

Få ut det bästa möjliga genom att gå med i Young Living och upptäck hur eteriska oljor kan vitalisera ditt fysiska, ekonomiska och känslomässiga välbefinnande. Fortsätt läsa →

Online butik

Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera blush – Savy Minerals by Young Living.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: