Stress Away varje dag

Stress Away varje dag

Med naturligt härliga dofter som lime, vanilj, lavendel med flera är det knappast förvånande att blandningen av eteriska oljor Stress Away™ är en av Young Livings mest populära produkter! När du känner den söta citrusdoften kan du inte undvika att stanna upp, andas djupt och slappna av – även när du har mycket att göra.

Lär dig hur du kan njuta ännu mer av Stress Away™ i vardagen med tips som kommer att göra den här blandningen till en av de eteriska oljor du använder mest!

 

Stress Away™ i vardagen

Den energiska limedoften i Stress Away™ ger blandningen en upplyftande arom som kan ge dig inspiration medan du pysslar, jobbar eller planerar. Bana vägen för större kreativitet och sprid Stress Away™ vid skrivbordet, i arbetshörnan eller i köket!

Rainstone™ doftspridareStressa av med doftspridare
Sprid Stress Away™ när du kommer hem efter en lång dag och ta dig en stund till att stressa ner, slappna av eller meditera. En stunds avkoppling för dig själv kan hjälpa dig att byta fokus och komma ihåg att lägga tid på sådant som du kan styra istället för sådant som du inte har någon kontroll över.

Skapa en skön doft
Stress Away™ är unik eftersom den är den enda av Young Livings blandningar av eteriska oljor som innehåller vanilj. Den extra sötman gör eterisk vaniljolja perfekt för att ge oljeblandningar en sockersöt arom som får det att vattnas i munnen. Kombinera Stress Away™ med några droppar av några rena eteriska oljor och få inspiration till egna alster.

Koppla av med spa
Tillsätt Stress Away till ett ångande bad eller ett härligt fotbad. Det är precis vad du behöver för att känna dig lugn och koppla av efter en lång dag på jobbet eller på resan!

Stress Away roll-onSlappna av medans du är på språng
Stress Away™ finns inte bara i traditionella flaskor för eteriska oljor utan också i ett praktiskt roll-on-format. Det betyder att du kan ta med dig de exotiska dofterna av lime, vanilj och lavendel överallt! Lägg denna klassiker i väskan, bilen eller skrivbordslådan och applicera den i nacken och tinningarna när du känner dig överväldigad av allt du har att göra.

Stress Away™ oljeblandningÄlska ditt hår
Cederträet i Stress Away™ ger blandningen en jordnära, varm arom som du kommer att vilja ta med dig överallt. Massera in Stress Away™ i hårbotten och hår och njut av doften omkring dig hela dagen.


Klicka här och upptäck rena, omodifierade, terapeutiska, eteriska oljor av högsta kvalitet som har många potentiella fördelar och används dagligen för att förbättra livet för miljontals. Eller här om eteriska oljor.

Gilla, dela och kommentera. Berätta hur du gillar bäst att använda Stress Away™?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: