Nytt Seasonal - Vinter

Nytt & Seasonal

Njut av säsongsbetonade produkter

Under alla årstider samlas familjer för att fira gamla traditioner, starta nya och dela minnesvärda stunder tillsammans. Oavsett om du förbereder dig för att gå tillbaka till skolbänken, starta en ny träningsrutin eller fira jul så har Young Living den perfekta lösningen som gör varje årstid speciell.

Byt produkter allt eftersom årstiderna förändras och njut av säsongsbetonade produkter.


Februarikampanjer

Ännu inte medlem? Registrera dig här och ta del av erbjudanden.

Februari handlar om att visa de du älskar att du bryr dig utan att glömma bort dig själv! Februarikampanj är fylld med artiklar som är perfekta för att vårda och skämma bort dig själv.

När du lägger in en kvalificerande beställning kan du få de eteriska oljorna Lemongrass, Eucalyptus Radiata, Wintergreen, Stress Away™, PanAway® och Relieve It™.

Klicka på bilden för att förstora

Februarikampanjer 2018 | Eteriska oljor


Nya produktlanseringar!

Alla underbara produkter i Savvy Minerals-serien har skapats så att du ska kunna känna dig snygg och samtidigt vara säker på vad du använder på huden. Här är en snabb titt på vad som gör serien unik:

  • Savvy Minerals är pigmenterade med naturligt utvunna mineraler som uppfyller Young Livings höga råvarustandarder och ger läckra, koncentrerade färger.
  • I serien används mineralbaserade pulver som är gjorda av en finmald glimmerbas, vilket resulterar i smidig och felfri applicering.
  • Mineralsmink är fritt från vismut och talk, som är billiga fyllnadsmedel av låg kvalitet som potentiellt kan skada huden och som används i andra sminkmärken.

Precis som alla andra Young Living-produkter skapades Savvy Minerals med kvalitet och renhet som mål. Upptäck hur du kan bli den du vill vara!

Se produkter


Europeisk produktkatalog

Vill du beställa från katalogen registrera dig som detaljhandelskund eller bli medlem och spara 24% på detaljhandelspriset.

Young Living Europeisk produktkatalog

Registrera dig

 

%d bloggare gillar detta: