Nytt & Seasonal - Höst

Nytt & Seasonal

Njut av säsongsbetonade produkter

Under alla årstider samlas familjer för att fira gamla traditioner, starta nya och dela minnesvärda stunder tillsammans. Oavsett om du förbereder dig för att gå tillbaka till skolbänken, starta en ny träningsrutin eller fira jul så har Young Living den perfekta lösningen som gör varje årstid speciell.

Byt produkter allt eftersom årstiderna förändras och njut av säsongsbetonade produkter.


Fira mamma med majkampanj

Mammor delar varje dag med sig till sina familjer, så ge mödrarna i ditt liv en helt egen dag. Vi har presenter, från enkla till lyxiga, som passar alla situationer och alla mammor. Mamma kommer att känna sig uppskattad, vilket är den perfekta gåvan för alla år som hon har tagit hand om dig. Ännu inte medlem? Registrera dig här och ta del av kampanjen.

När du uppnår följande lägsta PV-värden i din majbeställning får du dessa härliga produkter:

Klicka på bilden för att förstora
Fira morsdag med majkampanj 2018


Nya produktlanseringar!

Alla underbara produkter i Savvy Minerals-serien har skapats så att du ska kunna känna dig snygg och samtidigt vara säker på vad du använder på huden. Här är en snabb titt på vad som gör serien unik:

  • Savvy Minerals är pigmenterade med naturligt utvunna mineraler som uppfyller Young Livings höga råvarustandarder och ger läckra, koncentrerade färger.
  • I serien används mineralbaserade pulver som är gjorda av en finmald glimmerbas, vilket resulterar i smidig och felfri applicering.
  • Mineralsmink är fritt från vismut och talk, som är billiga fyllnadsmedel av låg kvalitet som potentiellt kan skada huden och som används i andra sminkmärken.

Precis som alla andra Young Living-produkter skapades Savvy Minerals med kvalitet och renhet som mål. Upptäck hur du kan bli den du vill vara!

Se produkter


Produktkatalog 2018

Produktguiden är en referens över alla Young Living-produkter. Produktguiden innehåller informativa artiklar, användningstips och detaljerade beskrivningar som gör det lätt att lära sig mer om Young Livings produkter och dela dem.

Young Living produktkatalog 2018
Vill du beställa från katalogen registrera dig som detaljhandelskund eller bli medlem och spara 24% på detaljhandelspriset.

Registrera dig

 

%d bloggare gillar detta: