Nytt & Seasonal

Njut av säsongsbetonade produkter

Under alla årstider samlas familjer för att fira gamla traditioner, starta nya och dela minnesvärda stunder tillsammans. Oavsett om du förbereder dig för att gå tillbaka till skolbänken, starta en ny träningsrutin eller fira jul så har Young Living den perfekta lösningen som gör varje årstid speciell.

Byt produkter allt eftersom årstiderna förändras och njut av säsongsbetonade produkter.


Grattis produkter med junli månads PV-erbjudande!

Oavsett om du planerar en avslappnad sommargrillfest eller ska ut och vandra och behöver något näringsrikt efter lunchen, så är det bra att ha med sig sina oljor fö!r att må så bra som möjligt. Med din kvalificerande beställning den här månaden kan du få gratisflaskor av Lavender+, Lemongrass, Fennel, Di-Gize, RutaVaLa och JuvaFlex, plus en av våra medlemsfavoriter: Thieves! Ännu inte medlem? Registrera dig här och ta del av kampanjen.

Julikampanjer 2018


Produktkatalog 2018

Produktguiden är en referens över alla Young Living-produkter. Produktguiden innehåller informativa artiklar, användningstips och detaljerade beskrivningar som gör det lätt att lära sig mer om Young Livings produkter och dela dem.

Young Living produktkatalog 2018
Vill du beställa från katalogen registrera dig som detaljhandelskund eller bli medlem och spara 24% på detaljhandelspriset.

Registrera dig

 

%d bloggare gillar detta: