Nytt & Seasonal

Njut av säsongsbetonade produkter

Under alla årstider samlas familjer för att fira gamla traditioner, starta nya och dela minnesvärda stunder tillsammans. Oavsett om du förbereder dig för att gå tillbaka till skolbänken, starta en ny träningsrutin eller fira jul så har Young Living den perfekta lösningen som gör varje årstid speciell.

Byt produkter allt eftersom årstiderna förändras och njut av säsongsbetonade produkter.


Ladda batterierna

När sommaren går mot sitt slut och vardagen infinner sig igen kan det hända att du behöver lite hjälp för att komma in i rutinerna på nytt. Låt oss ta hand om dig den här månaden med de uppfriskande blandningarna i septembererbjudandet! Med allt från uppfriskande Purification till rogivande Ylang Ylang mm. har du allt du behöver för lite välförtjänt egentid när kvällarna börjar bli kortare. Lär mer om erbjudandet →

Ladda batterierna med septemberkampanj 2018


Produktkatalog 2018

Produktguiden är en referens över alla Young Living-produkter. Produktguiden innehåller informativa artiklar, användningstips och detaljerade beskrivningar som gör det lätt att lära sig mer om Young Livings produkter och dela dem.

Young Living produktkatalog 2018
Vill du beställa från katalogen registrera dig som detaljhandelskund eller bli medlem och spara 24% på detaljhandelspriset.

Registrera dig

 

%d bloggare gillar detta: